De Stek Kinderboerderij
Kinderboerderij & manege

Wat is er te doen

We organiseren veel leuke activiteiten op onze boerderij en manege. Aan de linkerkant van deze pagina zie je de activiteiten vermeld. Voor meer informatie kun je hierop klikken.


KINDERBOERDERIJ
Op de kinderboerderij hebben we veel dieren. Geiten, schapen, pony's, kippen, cavia's en konijnen. Onze dieren vinden aandacht heerlijk. Kom dus ook eens langs om ze te aaien.

Op de home pagina kun je zien wanneer de kinderboerderij open is.


MANEGE
Op onze manege geven we paardrijlessen en verzorgingslessen voor mensen met en zonder beperking. Laagdrempelig omgaan met paarden is voor iedereen leuk!! lees meer...

SPECIALE FEESTEN EN ACTIVITEITEN
Speciale feestdagen verdienen een speciaal feestje. De afgelopen jaren hebben we al veel van deze speciale feestjes mogen geven. Zo is er ons gezellige Paasfeest of het leerzame Schaapscheerdersfeest. Maar ook onze ponykampen zijn ontzettend gezellig.


We organiseren elke keer andere activiteiten zoals demonstraties, een gezellige markt of lekkere muziek. Soms kun je ook ritjes maken op onze paarden of met de ponywagen. Ook zijn er vaak creatieve activiteiten zoals eieren schilderen, schilderijtjes maken. Kortom voor ieder wat leuks.


Op onze Agenda zie je precies wanneer welke activiteit plaats zal vinden.


Of je kunt ons volgen via onze Facebook pagina.