De Stek Kinderboerderij
Kinderboerderij & manege

Hoe kun je helpen

Je kunt onze boerderij en manege op verschillende wijze steunen. Zo kun je een van onze dieren adopteren. Of kun je een financiŽle om materiŽle donatie doen als bedrijf of als particulier.

Misschien biedt jouw bedrijf diensten of spullen waarvan wij gebruik mogen maken. Er zijn al bedrijven die helpen met bouwmaterialen, en we hebben een bedrijfsauto ter beschikking gekregen. Maar ook andere spullen zijn meer dan welkom. Heb je leuk spelmateriaal of dierenvoer over? Oud brood of groente voor de dieren is ook altijd welkom. Maar ook keukenspullen als hand-/theedoeken, servies, schoonmaakmiddelen, enz, enz kunnen wij altijd goed gebruiken.

Hiernaast kunnen wij ook altijd de hulp van vrijwilligers gebruiken. Dieren voeren, helpen bij het paardrijden of op evenementen. Er is altijd wel iets te doen wat je leuk vindt.

Zoals je ziet zijn er erg veel manieren om ons te steunen en alle hulp is welkom!. Mocht je hier nog vragen over hebben of weet je niet precies op welke wijze je ons kunt steunen? Dan kun je ons altijd bellen of mailen, samen komen we er vast wel uit.

Klik hier om te lezen wie onze huidige sponsoren, adoptie ouders en donateurs zijn.