De Stek Kinderboerderij
Kinderboerderij & manege

Nieuwsarchief

Afscheid van Paultje

11 oktober 2016
​Vandaag hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste knuffelgeit Paultje.
Verder lezen »
 

Maak kennis met onze lammetjes

18 mei 2016
Deze leuke lammetjes hebben wij kunnen aanschaffen dankzij een donatie van Small Society.
Verder lezen »
 
16 april 2016
De mannen van de Ronde Tafel Almere hebben ons een dagje geholpen. Wat een prachtig resultaat!!!

Verder lezen »
 

Donatie van Running Diner

5 november 2015
Running Diner heeft ons een hele mooie donatie kunnen geven. Mede dankzij ondernemers in Almere hebben zij het prachtig bedrag van € 2850,- opgehaald voor Kinderboerderij en Manege De Stek
Verder lezen »
 

Wethouders helpen kinderboerderij De Stek

18 maart 2015
Met grote scheppen en harken namen wethouders Ben Scholten en Arno Visser gisteren de groentetuin van kinderboerderij De Stek onder handen.
Verder lezen »
 

Quinn adopteert Quinta

8 september 2014
Quinn heeft bij De Stek een hele lieve kip geadopteerd.
Verder lezen »
 

Leuke foto: Wie woont waar?

29 juli 2014
Onze katten voeren nog wel eens een strijd over wie waar mag komen. Vandaag ging het weer helemaal nergens over. Klik op Verder lezen voor onze leuke foto en meer informatie.
Verder lezen »
 

Even voorstellen: Bibi.

23 juli 2014
Bibi gaat samenwonen met Wilbert. Bibi is een onwijs lief aaibaar varken. Klik op verder lezen voor meer informatie en een leuke foto van Bibi.
Verder lezen »
 

Leuke foto: Paultje is hongerig

23 juli 2014
Ja, als je heel erg honger hebt en je kunt echt niet meer wachten op je verzorgers... Dan pak je het gewoon even zelf.... Klik op verder lezen voor deze leuke foto.
Verder lezen »
 

Even voorstellen: Willem Alexander en Maxima

14 juli 2014
Willem en Maxima zijn onze nieuwe pekingeenden. Ze komen uit het vogelasiel in Naarden en mogen bij ons komen wonen. Klik op verder lezen voor meer informatie en een leuke foto van deze lieverds.
Verder lezen »
 

Leuke foto: Voedselverrijking voor onze varkens

17 juni 2014
Freddie en Rudy zijn blij met hun nieuwe speelgoed. Het is een fles waarin wij hun voer doen. Zo moeten ze wat moeite doen voor hun eten en blijven ze lekker actief. Klik op lees verder voor een leuke foto.
Verder lezen »
 

Op bezoek bij Koning Willem Alexander

12 juni 2014
Appeltjes van Oranje!! Super gaaf dat wij de koning mochten vertellen over mijn initiatief; paardrijden voor mensen mét en zonder beperking samen in 1 les! Wel bij de eerste 10, niet bij de eerste 3 helaas! #Tochwelgaaf!!!
 

Finalist Appeltjes van Oranje

20 januari 2014
Wat zijn we blij! We staan in de finale voor 'Appeltjes van Oranje'. Naast de enorme eer die we kunnen winnen, maken we ook kans op een geldprijs van 15.000 euro! In mei vindt de uitreiking plaats! Iedereen bedankt voor het stemmen!
 

Appeltjes van Oranje - door naar de 2e ronde

29 november 2013
Wij zijn door de voorrondes van de Appeltjes van Oranje. Ons initiatief; paardrijden voor mensen met en zonder beperking komt in aanmerking voor een enorm geld bedrag. Dit bedrag willen wij besteden aan een dak over de buitenmanege zodat wij......
Verder lezen »